Call for action: Social Innovation Week 2013! - 15/03/2013

Share

Heb jij hét toekomstidee binnen Social Innovation in handen? Pak dan dit jaar het podium en steel de show tijdens de Social Innovation Week 2013! Midden-Brabant is dé regio voor Social Innovation- en biedt mede daarom een potentieel podium voor ondernemers, overheidsinstanties, onderwijsorganisaties en eenieder die zich verbonden voelt met het thema. De week staat in het teken van inspireren, leren, verbinden, co-creëren en vooral veel actie! Van 17 tot 21 juni 16 tot en met 20 september 2013 krijgt de wereld de kans om kennis te nemen van jouw initiatief! Waar wacht je nog op?

Wij nodigen iedereen uit die iets wil organiseren rondom Social Innovation. Wij zorgen voor een “mainstage” in gebouw 88 in de Spoorzone, maar ook andere plekken in de stad en in de regio kunnen gebruikt worden voor events.

Het aanbod van mede-initiatiefnemers bepaalt het definitieve programma. Daarbij organiseert ieder zijn eigen deel- en wordt er uiteindelijk gekeken naar een passende thema-indeling voor een optimale programmering.

Wij zorgen voor de buzz samen met jullie, mede-initiatiefnemers! Via de (social) media worden mensen betrokken bij de Social Innovation Week.

Bel voor meer informatie of maak een afspraak voor een afstemmingsgesprek via Maartje Pinxteren van het organisatiecommitée, 06-52396041 of maartje@shft.nl.

Bert van Helvoirt

Organisatiepartners: Gemeente Tilburg, Universiteit van Tilburg (CIR), TiSIL, SHFT, Indicia, Midpoint Brabant, MVO013, Social Media Club 013, Minase, Community Sense, Brabantse Innovatie Kwartiermakers, Tilburg Innovation Center, RTE, PathFinders, Social Innovation Award Alumni