Duurzaam Bouwen

Sustainable office
Share

SHFT faciliteert en denkt mee aan de totstandkoming van een nieuw kantoorgebouw voor Van Helvoirt Groenprojecten. Bij dit project wordt de visie van SHFT op duurzame bouw zoveel mogelijk doorgevoerd. Het gebouw moet uiteindelijk inzicht geven in de mogelijkheden om duurzame kantoren te bouwen. Op dit moment wordt de voorbereidende fase afgerond en binnenkort wordt gestart met de daadwerkelijke bouw. Uit GPR berekeningen blijkt dat Van Helvoirt Groenprojecten een van de duurzaamste kantoorgebouwen van Nederland gaat realiseren.

Kijk ook op www.duurzaamkantoor2011.nl voor meer informatie over dit project. Op deze website wordt tevens een blog bijgehouden, zodat u de realisatie van het nieuwe pand kunt volgen.

Partners: Équipe voor architectuur en urbanismeDGMRKlostermann Nederland BVAannemersbedrijf Roger MichelsVan Delft Installatie BV,  GLC Houtconstructies BVReyTec Innovation ProjectsVan Helvoirt GroenprojectenEcofytDe Zeven Deugden Advies & ManagementVitruvius Consultancy, Pieters Bouwtechniek en Van Helvoirt Pensioen (opdrachtgever)

Afbeelding gemaakt door Equipe voor architectuur en urbanisme.