European Social Innovation Week

Share

Het begon met het PathFinder project dat Bert van Helvoirt op verzoek van Midpoint Brabant opzette en uitvoerde in 2013. Tijdens dit project ontstond de behoefte om te laten zien wat er gerealiseerd was door deze creatieve innovatoren. Maar al snel bleek een dag niet voldoende en was de European Social Innovation Week (ESIW) een feit.

Leren, inspireren, verbinden en co-creëren zijn de belangrijkste doelstellingen van ESIW. Het festival biedt een inspirerend, interactief, actueel en divers programma voor alle belangstellenden, op het gebied van Social Innovation. ESIW biedt een platform voor organisaties en ondernemingen die betrokken zijn bij Social Innovation om zich te presenteren aan de gemeenschap en aan elkaar. Maar vooral is ESIW een broedplaats voor ontmoetingen en nieuwe verbindingen en een platform voor het zichtbaar maken èn vergroten van de impact van Social Innovation.

Namens SHFT zijn Bert van Helvoirt en Maartje Pinxteren betrokken bij ESIW. Bert maakt deelt uit van de klankbordgroep en Maartje is vanaf de eerste editie nauw betrokken bij de ontwikkeling en organisatie van dit evenement. Lees hier ook het blog dat zij daarover schreef.

 

Partners: Midpoint Brabant, Marketing Tilburg, Het PON